Фестиваль писанки (ретроспектива)

Власне Пасха вже минула, але святковий настрій полишати нас не поспішає. Це й непогано, особливо навесні, коли сонечко зігріває, а земля вдягається у яскраві барви. Якщо ж цих барв вам недостатньо, то раджу відвідати Національний заповідник "Софія Київська", де у ці дні (з 09.04.2015 по 19.04.2015) відбувається Фестиваль писанки.


На жаль, цьогоріч на цей фестиваль особисто я потраплю в останній момент, але щоб вас заохотити, із радістю покажу його ретроспективу (тим більше, що є підозра у принаймні частковому повторі експозиції), без коментарів щодо позитивних та негативних сторін, як зазвичай (кому цікаво, можете почитати про минулий рік тут). Судячи з відгуків, фестиваль 2015 року теж яскравий та прекрасний :)


 






Як можна помітити на фотографіях, фестиваль - це барвистий мікс традиційного та сучаного. дитячой творчості та майстерності професіоналів, великого та малого. Але саме цим він і захоплює, особливо дітей, з якими насамперед варто туди йти. Тож раджу не баритися, не боятися поганої погоди та вирушати всією сім'єю назустріч прадавнім традиціям та новітній моді у писанкарстві.









 




 Якщо бажаєте подивитись усі фотографії, задзирніть сюди. Яскравих вам вражень! ;)

You Might Also Like

0 коммент.

НАПРЯМКИ

Крокуючи близькими та далекими стежками...